duminică, 12 iunie 2022

MarYan : CuVântul (PoVestea) Zilei : 145 pentru 12 iunie 2022 – Care este PLANUL meu DIVIN ?


MarYan

 CuVântul (PoVestea) Zilei : 145

pentru

12 iunie 2022

 

Care este

PLANUL meu DIVIN ?

 


Cum spuneam şi în CuVântul de ieri, astăzi este o zi mai „interesantă“, una în care atenţia mai multor Fiinţe din zona Creştină zboară către ceva mai „Înălţător“...

...Adică, deja după cum ştiţi, probabil, este ZiuaPogorârii Sfântului Duh/Spirit“, numită şi „Rusaliile“ sau „Cincizecimea“, adică „A CinciZecea zi“ de la Paştele ÎnVierii şi Înălţării lui Isus („Pentecostes“ în latină/greaca veche de unde, iată şi poVestea cu „Penticostalii“ cei neo-protestanţi !).

Acel Eveniment, detaliat de Biserica Creştină în fiecare an, încât cred că nu mai sunt necesare multe alte detalii, ei bine acela pare a fi fost momentul declanşator al altei Faze din Planul Divin transpus de Isus pentru Planeta Pământ (de Înălţare în Lumină).

După Plecarea (Înălţarea) acestuia în alte Dimensiuni ale Universului  şi Planuri ale Conştiinţei, aceasta a implicat Activarea ajutoarelor sale, zişii Apostoli (dar şi Ucenici) care au început „să grăiască în limbile neamurilor“ (adică alte limbi decât limba evreiască vorbită de aceştia, ca singură limbă cunoscută de către ei, personaje „simple“, fără „educaţie aleasă“).

Ce aţi putea înţelege de aici ?

Da, după cum deja vă puteţi da seama, iată o formă  de „channeling“ vechi, acceptat inclusiv de conservatoarea Biserică Creştină, în care aceştia par a fi „canalizaţi“ (sau „adumbriţi“, într-o altă formulare) nu de vreo altă entitate, fie aceasta de Lumină foarte înaltă, ci pur şi simplu de „Sfântul Duh / Spirit“, adică, mai modern şi metafizic spus, chiar de Sinele Divine multi-dimensionale ale acestora, de la Cel mai înalt Nivel Divin, probabil.

Este elementar de înţeles cum această „coborâre“ a Energiei Divine de la unul dintre cele mai înalte Nivele Spirituale Dimensionale (foarte aproape, probabil, de cea de-a 12-a sau chiar a 13-a Dimensiune, cea DumneZeiască), a dus, în mod direct şi rapid, la creşterea uriaşă a vibraţiilor Apostolilor, inclusiv la nivel fizic, celular, ceea ce semnifică, în mod clar, o Înălţare în Conştiinţă (fără precedent în acele Vremuri extrem de dure şi întunecoase) a fiecăruia dintre cei implicaţi în acest Proces...

...Fapt evidenţiat ulterior, prin schimbarea Atitudinilor şi acţiunilor (nu doar a vorbelor) acestor evrei simpli care, chiar şi pe lângă Isus fiind, ani de zile, ştim bine ce momente şi slăbiciuni au manifestat... ca apoi, după această „Cincizecime“, să Devină Fiinţe mult mai Înţelepte în Cuvinte, Fapte şi Trăiri.

Aceasta este ÎNĂLŢAREA în CONŞTIINŢĂ, ASCENSIUNEA care are loc în Prezent, în Proces de masă, la atât de mulţi umani încarnaţi pe Planetă, cum nu a mai fost vreodată până acum !...

 


Acest Moment ar putea ajuta, chiar şi prin re-memorare (adică prin re-conectarea Atenţiei la acest tip de Energie), la concretizarea unui Subiect atât de „fierbinte“ în Prezent, cel de identificare a Planului Divin al fiecăruia dintre noi.

Sună ciudat ?... ca fiecare să aibă propriul PLAN DIVIN ?

Dacă nu aţi auzit / citit până acum despre aceasta, iată că în continuare puteţi să vă familiarizaţi ca şi concept cu acesta, ajutându-vă prin câteva idei transmise de către ANDROMEDANI, prin cunoştinţa veche de pe blog, Natalie Glasson („Trezirea Planului vostru Divin“) :

„Care este Planul meu Divin ?

Care îmi imaginez că ar fi Planul meu Divin ?“

„Lăsați răspunsurile să vină la voi. Vor veni la voi din mintea voastră, din aşteptările, programările altora în ființa voastră, din frici, din personalitatea şi ego-ul vostru.

De fiecare dată când recunoașteți un nou răspuns cu privire la care este sau ar putea fi Planul vostru Divin, noi, Andromedanii, vă invităm să spuneți «Minunat, accept şi eliberez».

Sărbătoriţi răspunsul, dar, în același timp, nu vă daţi voie să vă ataşaţi de el.

Prin urmare, deschideţi Spaţiul este ca și cum aţi elimina ceea ce nu este necesar.

După câteva zile în care v-ați întrebat de multe ori, s-ar putea să aveţi numeroase răspunsuri, unele pot părea neobişnuite, unele pot părea nepotrivite, iar altele pot părea uimitoare. Ceea ce vă invităm să conștientizați este că toate aceste răspunsuri NU SUNT Planul vostru Divin deși ar putea conţine vibraţia Planului vostru Divin.

Prin această practică vă veţi da voie să intraţi într-un Spaţiu un Spațiu care este liber de agitaţie sau distragere în ființa voastră, un Spațiu în care vă puteţi trezi Planul Divin.

Vă veți trezi stabilindu-vă în acest Spaţiu de Pace şi Mulţumire, poate fără instrucțiuni și automat, pentru că v-ați încheiat căutarea, v-ați încheiat întrebările.

Ați primit atât de multe răspunsuri, astfel că are loc o Predare o Predare în Pacea şi Mulţumirea Fiinţei voastre.“

 


„Mulți cred că Planul Sufletului lor trebuie să fie atât de mare, atât de important încât ratează şi nu pot vedea Adevărul Planului lor Divin.

Un PLAN DIVIN poate fi la fel de simplu ca împărtăşirea iubirii cu o altă fiinţă sau învățarea modului în care să vă conectaţi cu alţi oameni simplu şi sincer.

Poate fi legat de îngrijirea naturii sau a animalelor.

Poate fi la fel de simplu ca trăirea unei vieţi echilibrate, dându-vă voie să fiţi fericiţi sau să aveţi grijă de propria sănătate.

Ar putea fi renunţarea la judecată sau vindecarea unei răni într-o relaţie care a fost de lungă durată, de-a lungul mai multor vieți.

Orice curge înspre voi ca înţelegere, acceptaţi-o, jucaţi-vă cu ea ca și cum cineva v-ar fi aruncat o minge. Jucați-vă cu ea, țineți-o, simțiți-i textura, aruncați-o în aer, simțiți cât de ușoară sau de grea este, poate fi rostogolită sau sare ?“

„Amintiți-vă că Planul Divin pentru Realitatea voastră poate fi extrem de simplu și poate fi chiar uşor de dus la îndeplinire.

Credem că mulţi dintre voi sunteţi acum mai mult decât capabili să vă accesaţi Planul Divin în acest moment al realităţii Pământului, să-l experimentați și întrupați cu succes.“

 


Iată că ultima frază transmisă prin Andromedani ne re-aminteşte de creşterile vibraţionale din aceste Vremuri, prin faptul că tot mai mulţi sunt capabili să îşi acceseze acest Plan Divin, astfel reuşind accesarea unor frecvenţe din ce în ce mai înalte !

De aceea nu mai surprinde apariţia a tot mai multor confirmări, precum şi cea dintr-un Mesaj transmis recent tot prin Natalie Glasson, dar de data aceasta de la Arhanghelul METATRON („Descoperirea Resetării voastre Interioare“) :

„Rolul nostru în acest moment este să vă susţinem să rămâneţi împământaţi, echilibraţi, stabili şi conectaţi cu Creatorul pentru că în Fiinţa voastră au loc transformări atât de vaste !

Acest lucru se întâmplă de ceva timp acum, totuși, acesta este apogeul.

Observăm că multe suflete şi fiinţe de pe Pământ trec acum prin schimbările interioare pentru care s-au pregătit în ultimele luni.

Această schimbare poate apărea datorită unei curăţări a corpului, unei noi perspective apărute în minte, unei supărări care aduce claritate sau unui nou sentiment de recunoştinţă şi apreciere pentru Tot Ceea Ce Este.“

 


Este clar, acum, pentru tot mai mulţi dintre voi ?

„Nebunia“ Vremurilor actuale (pe care, personal, le descriu ca fiind foarte „Tulburi“, pentru că „tulbură vibraţia vechiului“ ca, prin decantare, să se aşeze Energia Noului), aceasta este departe de a fi o problemă reală pentru Fiinţa care suntem fiecare, ci eventual doar pentru comodităţile şi starea de confort din care fiecare este „extras“, în prezent, de turbionul vibraţional actual aflat în permanentă accelerare.

Aceasta nu pare să fie o glumă, căci, precum şoferul aflat la volanul unei maşini care deja se apropie de viteza de 200 Km/h devine tot mai atent şi focusat la condus (şi mai puţin pe vorbăreala cu ceilalţi pasageri), tot aşa este tot mai important şi vital ca fiecare dintre noi să se focuseze mai intens pe deplasarea în acest „turbion vibraţional“, aflat în curs de amplificare...

De aceea, dragi prieteni, fie că lucraţi la (re)descoperirea propriului vostru PLAN DIVIN (cu efect direct în înţelegerea şi reglarea rapidă a MISIUNII PERSONALE proprii), fie că acţionaţi zi de zi, prinşi în tot mai intensul Turbion amintit, important este să ne amintim de acea VOCE care ne aminteşte că, dincolo de orice altceva, măcar din când în când să ne focusăm în Interior...

...Mai ţineţi minte celebrele scene din „Războiul Stelelor“ când Luke (Look!) SkyWalker se lupta cu toţi adversarii posibili ?, ca, în momente-cheie ale Luptei, brusc să audă în interior Vocea lui Obi-Wan (One!) Kenobi... de fapt, Vocea sa Interioară, exprimată prin Cineva cunoscut minţii sale Moment care schimba turnura Luptei, prin echilibrarea momentului dramatic şi poate chiar îndreptarea către „biruinţă“...

Acesta este Momentul Luptei fiecăruia... în Sine, în Universul interior.

Altfel, Ucraina, „Foametea“ şi „Sărăcia“ şi atâtea altele... sunt doar PoVeşti, Filme de la Cinema-ul din 3D, pentru a mai uita puţin de noi... sau NU !

Doar de tine depinde, Om-ule, ce ALEGI !

Succes la „COBORÂRE“ pentru „ÎNĂLŢARE!

 

Cu aceeaşi încredere,

 

MarYan

 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu