vineri, 17 iunie 2022

MarYan : CuVântul (PoVestea) Zilei : 150 pentru 17 iunie 2022 – Despre JUSTIŢIE şi SISTEMUL MONETAR.

 

MarYan

 CuVântul (PoVestea) Zilei : 150

pentru

17 iunie 2022

 

Despre

JUSTIŢIE

şi

SISTEMUL MONETAR

 

Deşi acum este deja început de weekend, care ar putea „cere“ ceva mult mai „light“ (uşurel) ca şi subiecte de con-versaţie pentru pregătirile de ieşire din „detenţia de la locul de muncă“ şi strecurarea printre tornadele (de super-agitaţie) ale oraşului...

...Totuşi, acum aduc un Subiect în poVestea noastră ce ar putea părea extrem de „morocănos“, stufos şi poate „prea serios“ : chestiunea cu Justiţia şi poVestea cu Sistemul Monetar, adică cu bănişorii, marafeţii sau cum doriţi să mai alintaţi aceste „note de bancă“ (banc-note) din plastic şi frumos colorate de derivaţii din petrol...

Deşi poate speria la început, ţin să vă precizez foarte clar că nu este vorba de nimic „prea serios“, ci de o PoVeste uşor expusă a originilor Sistemului, de cum anume s-a conturat Ideea de a crea astfel de Sisteme care, ca de obicei, au la origine motivaţia de a controla şi manipula.

 


Dar haideţi să vedem ce ne transmite Unicul, prin Sophia Love, în această privinţă, într-un mesaj destul de proaspăt, de la început de Aprilie 2022 (Justiţie“) :

„Lucrurile de discutat astăzi includ sistemul vostru monetar, sistemul vostru de justiţie. Pentru că aceste sisteme sunt indisolubil legate între eleunul îl susţine pe celălalt.

Nu înseamnă că sistemul monetar susține sistemul de justiție.

Nu. Este invers.

Sistemul de justiţie alimentează sistemul monetar, în mod constant.“

„...Conceptele de «a fi dator», «a plăti înapoi» şi «a merita» au fost introduse în societate. Nu au apărut în mod natural.

Ca acest lucru să aibă astăzi sens, va trebui să ne întoarcem în istorie până chiar la începutul a ceea ce voi numiţi «civilizaţie».

Conceptul de CIVILIZAŢIE a fost considerat necesar de către Controlori ca să poată gestiona şi menţine controlul asupra Rasei.

Ca o reamintire, Controlorii sunt Grupul pe care doar recent aţi reuşit să-l eliminaţi. Deși au plecat, sistemele pe care ei le-au iniţiat nu au dispărut.

De aici înainte va fi treaba voastră să le eliminaţi din societatea voastră şi să inventaţi altele noi, care sunt mai potrivite unei societăți libere.

În prezent, Societatea voastră este puternic ancorată în acest Sistem de Justiţie.

Nu-şi recunoaşte forţa care o conduce.

Forţa care o conduce, forţa sa motrice, este FRICA.

Datoria şi Lăcomia joacă şi ele un rol, dar la origine, Frica este scânteia.“

 


„Iată o povestire care să ilustreze introducerea, acceptarea şi dezvoltarea acesteia...

Oamenii au existat în mici Comunităţi.

Aceștia s-au stabilit împreună din motive de prietenie, familie, protecţie, asistenţă şi expansiune. Mai mulți dintre voi la un loc au adus mai multe gânduri noi şi mai multe combinaţii ale fiecărei resurse (fizice, intelectuale etc.).

Controlorii au urmărit aceste Grupări şi au decis să folosească în propriul lor avantaj ceea ce umanii deja constituiseră (adică comunităţile pe care le formaseră şi în care trăiau).

Astfel, controlorii au introdus conceptul de «autoritate» și «necesitatea» acesteia pentru «siguranţă» şi «protecţie».

Taxele erau «datorate» şi «plătite» «autorităţii» ca să le asigure aceste lucruri (siguranţă şi protecţie).

Amintiți-vă că aceste lucruri erau deja asigurate în şi de către micile grupuri care trăiau unele lângă celelalte.

Aceste grupuri mici aveau aceleaşi funcţiuni şi nevoi pe care le aveţi şi voi astăzilocuinţe, îngrijirea sănătăţii, protecţie împotriva intemperiilor, curăţenia mediului înconjurător (adunarea gunoiului, salubrizarea), siguranţa şi securitatea.

În aceste Comunități siguranţa şi securitatea nu erau ameninţate, nu în mod obișnuit, de către alți membri ai comunității.

Cel puțin nu până la introducerea banilor !

Și le puteţi mulţumi Controlorilor pentru asta...

Controlorii deţineau şi cei mai mulţi bani. Prin urmare, era în interesul lor să controleze şi să gestioneze modul în care erau distribuiţi şi cum erau creaţi / furnizaţi.

Nu este greu de observat cum controlorii, deși s-au plasat drept conducători şi/sau regalitate, au considerat că şi ei este necesar să aibă «protecţie».

De ce ?

Pentru că Rasa, care acceptase acum ideea cu privire la necesitatea banilor, putea dori să-i ia de oriunde i-ar fi găsit. S-a constatat că, în mare, surplusul este deținut în primul rând de către controlori/conducători/regalitate.

Amintiți-vă că aici discutăm despre începuturi.

Populaţia era «neîmblânzită» cum s-ar spune. Populaţia era suverană.

Ideea de a fi controlat de un alt om nu exista. Singura frică care a apărut, împreună cu dorința de-a fi protejat de ceva, avea de-a face cu vremea rea, cu animalele mari şi potenţial periculoase şi otrava.

În rândul populației nu era răspândită o frică de alţi oameni.

Controlorilor le era mare frică de oameni.

Ei știau că trebuie să creeze în om o frică la fel de mare, astfel încât omul să le «cumpere» ideile şi instituţiile create în jurul «veneraţiei», «protecţiei», «siguranţei» şi «securităţii».“

Omenirea a fost manipulată de la început.

A trebuit să participe la propria sa înrobire.

Omenirea nu a început ca sclavă.

A fost poziţionată cu pricepere şi intenţionat către înrobire - prin procesul sugestiilor, ideilor şi controlul minţii care a rezultat.“

 


„Dintre acestea fac parte şi ideile voastre despre Justiţie.

Sistemul de Justiţie de astăzi există așa cum există ca să menţină banii în circulaţie. Foloseşte magia cuvintelor ca să-și înceapă legal călătoria şi se auto-finanţează prin mişcări, descoperiri, constatări, legi şi avocaţi.

Toate acestea sunt construite în jurul faptului că cineva face ceva ce încalcă ceva (o lege) și acest lucru a creat un «caz». Toate aceste «cazuri» au primit în cele din urmă o decizie din partea unui purtător de cuvânt al autorităţii un «judecător».

Atât de mulți bani schimbă mâinile prin care trec pe drumul către acea decizie... Multe milioane sunt susținute de structura construită să susţină «sistemul legal».

Scopul real al Sistemului susţine această masă monetară, nu «justiţia», aşa cum se crede în mod obişnuit.

Toate acestea creează şi perpetuează Frica.

Toată această discuție se referă doar la iluzia sistemului de justiție și nu și la celelalte stiluri de viață invalidante și derogatorii pe care le creează cu întregi segmente ale societății finanțate prin «activitate criminală».

Nu există o modalitate simplă de împărţire a «dreptăţii» într-o discuţie care a început cu intenţii întunecate.

Cuvântul în sine se aplică unei idei falseomului trebuie să-i fie frică... Frică de un alt om.

De fapt, frica omului de un alt om a fost stârnită de altcineva care avea un singur interes. Acest interes avea legătură cu auto-protecţia şi manipularea unei rase într-o mentalitate de sclavie ; cu alte cuvinte, conformare forţată.

Vom continua discuţia noastră despre Justiţie repetând că această idee a fost întotdeauna legată atât de frică cât şi de producerea banilor ca să susţină autoritatea.

Justiţia nu este ceea ce pare a fi. Va fi în prim-plan pentru voi în zilele și chiar în anii următori. Luați în considerare aceste idei în timp ce contemplați modul în care să faceţi faţă acestor crime împotriva Rasei.

Pentru că acum începeți o Nouă Rasă de data aceasta, în deplină Conştiinţă.

Punerea Fundaţiei ei începe Acum.“

 


Ce este cel mai interesant, din punctul propriu de vedere, se referă la faptul că şi acest mesaj, de azi, atinge aceeaşi problematică fundamentală ca şi cea subliniată în mesajul anterior, de ieri („Faza Creaţiei Globale şi Fricile Globale“) : FRICA (fundamentală) şi consecinţele manifestării acesteia asupra unei persoane sau grup oricât de mare, până la nivelul de COMUNITATE şi RASĂ (aşa cum sunt expuse în mesajul de azi)...

Cum tot spun de atâta vreme : BANUL este o formă de ENERGIE. Şi atât.

Iar acum mergem mai departe cu poVestea, precizând cum această formă de energie este una de tip Manipulare şi Control, deci profund dizarmonioasă în esenţă.

Însă, ca orice energie, şi aceasta poate fi (pre)lucrată, prin TransMutare.

De aceea avem acest gen de bani, în majoritate „diabolici“, însă putem avea şi de alte tipuri, mai „pozitive“ (de ex. : „venusian“), până la banul „neutru“ din punct de vedere al încărcării energetice şi care „este pregătit“, astfel, să fie polarizat de către deţinător.

Aşadar, nu despre calitatea banilor se vorbeşte aici, ci de CONCEPTUL creării acestora. Şi de aceea unul dintre principalele puncte ale NESARA/GESARA şi a altor ESARA-uri de „Eliberare Planetară“ se referă la necesitatea TransFormării Sistemului Financiar-Monetar, iar cele mai înalte Conştiinţe vorbesc chiar de nevoia Eliberării de orice Sistem Financiar...

...Tocmai din acest considerent, înţelegând că, atâta vreme cât va exista un astfel de Sistem, umanii vor avea tendinţa să menţină şi chiar să aprofundeze acest Joc al Manipulării şi Controlului (vorba „tov“-ului de dinainte de 1990 : „esploatarea omului de către om că bine le zicea, deşi pe atunci şi mai ales după Decembrie 1989 cam tare strâmbam din nas când ne întâlneam cu formularea asta).

Însă, ca şi concluzie a poVestirii noastre de azi, practic Unicul ne re-aminteşte de ceea ce am tot „strigat“ din 2010 şi, mai ales, din 2012, în ajunul „Sfârşitului Lumii“ din Decembrie 2012 : nevoia apariţiei şi dezvoltării unor veritabile Comunităţi AutoSustenabile (de Lumină) în care, dincolo de toate re-aşezările structurale de organizare inerentă într-o organizaţie (Comunitate, cum spuneam Auto-Sustenabilă), esenţială era ideea de a nu mai avea nevoie de bani într-un astfel de Loc/Spaţiu comunitar, eliberându-ne de „nevoia“ de a ne valoriza unii pe alţii cu acele „note de bancă“ care, efectiv, au doar rolul de a controla şi manipula, îndepărtându-ne de Natură (cea Divină, din fiecare) şi apropiindu-ne de Iluzia Holografică din zona Minţii fiecăruia...

Iată subiecte „fierbinţi“ de meditat cel puţin pentru azi, până la următoarea poVeste... sau chiar pentru tot weekend-ul ! - căci poVestea banilor este una extrem de sensibilă, cu potenţial instant exploziv !

Oricum ar fi, haideţi să ne folosim de relaxarea oferită de acestă perioadă, Bucurându-ne de re-amintirea faptului că fiecare Suntem, pur(i) şi simplu(i) şi că EXISTENŢA în acest Univers şi pe această drăgălaşă AlbAstră Planetă este un DREPT DIVIN primit încă de la NAŞTERE(A din Sfera Divină) şi care nu trebuie „plătit“ nimănui pentru aceasta, indiferent de orice motive s-ar invoca (începând cu „amprenta de carbon“... şi cu alte ne-bunii/ne-mernicii).

 

Cu aceeaşi Bucurie,

 

MarYan


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu