luni, 20 iunie 2022

MarYan : CuVântul (PoVestea) Zilei : 153 pentru 20 iunie 2022 – Vremea PENSIONĂRII ?

 

MarYan

CuVântul (PoVestea) Zilei : 153

pentru

20 iunie 2022

 

Vremea

PENSIONĂRII ?


 

Iată, astăzi, un cuVânt de poVeste ce ar putea suna puţin ciudat, într-o chestiune specifică „Vârstei a treia...

...Referitoare la „pensionare“ (oare ?), într-un articol al Brendei Hoffman, cu titlu ce pare a avea legătură directă cu acest subiect : „Bucuraţi-vă de pensionare“ !

Dar haideţi să vedem ce ne transmite Brenda, într-un stil ce nu pare a avea de-a face cu acest clasic subiect, unul care nu prea rezonează cu Realitatea Universală a Vieţii în care bătrâneţea şi decrepitudinea reprezintă entropizări (degradări) ale Vieţii, şi nicidecum „normalul“ pentru Univers (mai ales de la nivelul 5-6D în sus) :

„Probabil că aţi fost un îngrijitor/păzitor de-a lungul majorităţii vieţilor voastre pământeşti. Nu pentru că ați fi fost destinați să fiți asta, ci pentru că, subconştient, aţi ştiut că veţi fi pe Pământ în acest moment.

Așa că, v-aţi exersat abilităţile de salvare a Pământului / a omenirii pe parcursul mai multor vieţi înaintea acestei vieți pământeşti.“

„Întotdeauna ați știut că sunteţi diferiţi.

Ați încercat să explorați această diferenţă în mai multe feluri, cel mai des implicând îngrijirea/păzirea. Poate că ați avut activităţi în ordinele religioase, aţi încercat să salvaţi pe cineva prin intermediul unei relaţii abuzive sau devenind centrul cartierului pentru rezolvarea problemelor, un umăr pe care să plângă.

Acum descoperiți noi libertăţi de-a cere ajutor, având grijă de voi înşivă știind că ceilalţi sunt la fel de capabili ca voi.

Rolul vostru de înaintaşi a fost să aduceţi omenirea într-o Nouă Eră. Acea eră a sosit, așa că, nevoia să păziţi, să aveţi grijă, să liniştiţi, să faceţi pe plac, să iertaţi şi să uitaţi s-a încheiat.

V-aţi încheiat rolul de înaintaşi. Acum sunteţi în timpul vostru personal.

Același lucru nu este neapărat valabil și pentru cei care vă urmează, deoarece cei care vă urmează sunt mai puţin implicaţi în roluri de îngrijire de sine.“

Grija de sine este acum rolul vostru cheie grija de sine care vă oferă Bucurie și ceea de ce aveți nevoie ca să vă simţiţi confortabil în lumea voastră.

Asta implică îndepărtarea unui prieten plictisitor care revine din nou şi din nou la comportamente auto-distructive în ciuda preocupării voastre continue ?

Sau asta implică izolarea voastră de toate ?

Asta este dilema voastră acum în timp ce tânjiţi după Pace o viață care nu mai include grija celorlalţi.

 


Mulți răspund că trebuie să aveţi grijă de ceilalţi.

Este o diferenţă între să ai grijă de cineva și să-l încurajezi să fie el însuşi.

Grija este o funcţie 3D cu rezultate limitate.

Încurajarea altora să fie tot ceea ce ei pot fi în orice format, înseamnă «să-i înveţi să pescuiască».

Aşa este acum – încurajați-i pe alții doar dacă SIMŢIŢI NEVOIA INTERIOARĂ să o faceţi.

Nu mai trebuie să vă faceți griji în ceea ce privește dacă alţii «vor reuşi» pentru că fiecare fiinţă pământeană a fost expusă la şi a interiorizat acele energii pe care le dorește ca să-i îmbunătăţească viaţa.

Nu este rolul vostru să aveţi grijă de ei, așteptându-vă să folosească abilitățile pe care voi le oferiți.“

„Este timpul să vă odihniţi şi să faceţi ceea ce doriţi.

Cei care urmează după voi au roluri diferite de ale voastre, roluri care pot include îngrijirea altora de care altădată vă simţeaţi voi responsabili.

Este ca şi cum voi sunteţi bunicul şi copilul vostru este responsabil de îngrijirea propriului copil. Ca bunic, puteţi interacţiona cu nepotul vostru atunci când simțiți nevoia să o faceți – în fiecare zi, câteva zile pe an sau niciodată. Chiar dacă acel copil nu este responsabilitatea voastră, asta nu înseamnă că vă iubiți mai puțin nepotul ; pur și simplu aveţi un rol diferit faţă de părinţii copilului.

Lumea voastră personală a evoluat într-un sens 3D de la copil la părinte și-apoi la bunic.“

„Înainte de a face orice altceva decât ceea ce simțiți a fi confortabil, vesel sau iubitor de sine pentru voi, întrebaţi-vă fiinţa interioară dacă vreţi cu adevărat să o faceţi sau este un obicei ?

Desigur, mulţi bunici sunt singurii îngrijitori ai nepoţilor lor.

Chiar dacă unii bunici fac acest lucru cu mare iubire și bucurie, majoritatea își regretă imposibilitatea de-a se bucura de anii lor în vârstă fără sarcini legate de creşterea copiilor.

Așa este pentru voi acum. Chiar dacă îi iubiţi pe ceilalţi, doriţi să vă bucuraţi de pensionarea voastră din purtatul grijii altora.

Lăsaţi ca acest lucru să fie potrivit. Daţi-vă voie să treceți de la îngrijitorul/păzitorul lumii la grija de sine.

Probabil că este o fază dificil de finalizat, după eoni de simţire a greutăţii lumii în atât de multe feluri.

Aşa să fie.“

 


Aşadar, mesajul, acum, este decriptat la adevărata sa semnificaţie : iată, Acum şi Aici este Timpul să ne relaxăm, luându-ne bine-meritata Vacanţă Cosmică !, după atâta muncă / tevatură cu responsabilitatea de „a salva omenirea“...

Da, este simplu acum de înţeles, mai ales că Vremurile sunt la Final de fapt, dincolo de Final.

Vremea „pregătirilor“ şi a „tocmelilor“ a trecut de mult.

Acum deja suntem „în prelungiri“, foarte aproape de „loviturile de departajare“ la... „loviturile de pedeapsă“ (pentru ştiţi deja care „coloraţi“).


Din toate aceastea înţelegeţi că nu mai e rost de alte lupte şi chiar de războaie. A trecut Vremea lor. Acum este Momentul nostru, al Relaxării...

...Sau al mobilizarii decisive la „munca cu noi înşine“.

Doar cu Noi. Înşine.

 

Succes (unul Galactic :) !

 

MarYan


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu