marți, 14 iunie 2022

MarYan : CuVântul (PoVestea) Zilei : 147 pentru 14 iunie 2022 – LUNĂ PLINĂ în SĂGETĂTOR din 14 iunie 2022 (ora 14.51, a României).

 

MarYan

CuVântul (PoVestea) Zilei : 147

pentru

14 iunie 2022

 

LUNĂ PLINĂ

în SĂGETĂTOR

din

14 iunie 2022

(ora 14.51 , a României)

 
 


Iată-ne în ajunul altui moment astrologic periodic, reprezentat de o nouă (Super) Lună Plină în Săgetător ceea ce înseamnă, foarte pe scurt şi rapid...

...Faptul că Soarele în Gemeni este în opoziţie (perfectă), la 180 de grade, cu Luna în Săgetător, la exact acelaşi grad, de 23 de grade şi 25 de minute.

Pentru ora României, acest lucru are loc exact la momentul 14.51, astfel că suntem nevoiţi să dăm dreptate Adrianei Tudosa ce a evidenţiat cât se poate de corect şi precis acest moment, şi nu Observatorului Astronomic din Bucureşti care, obişnuit să îl văd ca fiind reperul de precizie în aceste aspecte, descopăr acum cum, pur şi simplu, „uită“ să actualizeze ora de vară (altfel nu îmi explic de această eroare, ce pare a fi cea de-a doua observată până acum)...

Şi dacă tot am amintit de ADRIA(NA), haideţi să vedem, în „bunul“ nostru „obicei“, ce ne mai poVesteşte aceasta referitor la acest Moment, în ultimul său articol : „Luna Plină în Săgetător – «Să batem la uşa lui Dumnezeu»“ :

Luna Plină este un moment al «culesului», culegem ce am semănat în bine sau în rău, trecutul este analizat, răsplătit sau pedepsit.

Viaţa este un şir întreg de alegeri iar o fază de Lună Plină ne pune faţă în faţă cu «succesul sau eşecul» acestor alegeri.

În cuvinte simple, Luna Plină este un limbaj actual al legii Karmei, culegem ce am semănat, suntem forţaţi să acţionăm, să schimbăm condiţiile care nu ne satisfac, atât lăuntric cât şi în exterior.

Acuma, Luna Plină are loc cu Luna pe gradul 23:52 Săgetător în opoziţie cu Soarele pe gradul 23:52 Gemeni.

Fiecare Lună Plină ne cere să echilibrăm două energii diferite dar complementare.

Chiar dacă cele două semne Gemeni-Săgetător sunt opuse, ele au în comun aceeaşi calitate, ele sunt semne mutabile. Semnul Gemeni este un semn de aer iar Săgetătorul un semn de foc dar ambele sunt mutabile, schimbătoare. Ambele semne sunt pozitive, masculine, curioase, oarecum sociale. Ambele semne se ocupă de puterea minţii, dar în feluri diferite.“

 


„Lecţia importanta a acestui moment este găsirea unui echilibru între cele două energii care trag de noi în direcţii diferite, să facem diferenţa dintre ceea ce este util şi informaţiile care creează conflicte, care ne înşeală.

Această Lună Plină în Săgetător poate să ne ajute să vedem imaginea de ansamblu a unei experienţe, taie iluziile, şmecheriile, minciunile, şi ne conectează cu adevărul gol-goluţ. Ne ajută să identificăm concepţiile, ideile, ştirile greşite, amintindu-ne că lipsa unei comunicări clare, sincere şi corecte, conduce la conflicte.

Acest moment astral vorbeşte despre adevăr şi libertate.

Putem culege roadele acţiunilor naive, riscante iar aventura printre nori se sfârşeste în mai multe feluri (mutabilitatea semnului Săgetător).

De asemenea, acest moment astral poate crea destulă nesiguranţă, îndoieli, teamă, sensibilitate extremă.

Luna Plină în Săgetător va aduce în lumină şi informaţii preţioase legate de străinătate, călătorii în străinătate, negocieri în străinătate, învăţământ superior, legislaţie, funcţionarea sistemului judiciar, religie, comerţ cu ţări străine.

Adevărul unor fapte din trecut face parte din limbajul astrologic al acestei lunaţii.“

„Indiferent de provocări, această Lună Plină ne cere să fim îndrăzneţi, să credem în Scopul Divin al vieţii noastre, să credem în măreţia Fiinţei noastre, să urmăm ceea ce bunul Isus ne spune :

«În lume veţi avea necazuri ; dar îndrăzniţi, Eu am biruit lumea !» (Ioan 16:33)

Subconştientul nostru este asemeni unui soldat ascultător care execută ordinele pe care i le dăm, şi tocmai de aceea trebuie să învăţăm să fim foarte atenţi la gândurile şi cuvintele noastre.

Focul semnului Săgetător este legat de focul spiritual al sufletului, de înţelepciunea eternă şi divină a subconştientului de care trebuie să învăţăm să ne folosim.

Nu spuneţi niciodată : «Nu pot, mă simt rău, etc».

Putem depăşi aceste temeri prin înlocuirea acestor vorbe cu următoarele cuvinte : «Totul îmi stă în putere datorită giganticei forţe a subconştientului.»

Deţinem mereu puterea de a alege.

Să alegem deci, sănătatea şi fericirea.

Când viaţa devine grea, zâmbeşte.

Ai avut o zi proastă la servici, zâmbeşte. Ai probleme cu partenerul de viaţă, cu familia, zâmbeşte.

Nu este vorba despre un zâmbet sarcastic, ci de un zâmbet care uşurează, oferă un pic de optimism iar greutatea devine mai uşoară.

Viaţa poate deveni atât de gravă uneori. Şi există cazuri în care simţim doar că suntem trişti, deprimaţi, anxioşi, stresaţi.

Este dificultatea momentului.

Dar există şi o altă alegere, cel puţin putem alege să zâmbim pentru o clipă acest zâmbet face diferenţa, aduce o schimbare :

«O inimă veselă este un bun leac, dar un duh mâhnit usucă oasele (Proverbe 17:22)“

 


Mai departe, tot în „tradiţia“ acestui (blog) Univers Christalin, vă propun să vedem şi o „a doua opinie“, una internaţională (nu medicală :), venită de la TANAAZ, cu câteva extrase traduse din articolul acesteia „Astrologie Intuitivă : Super-Luna Plină în Săgetător din Iunie 2022“ (şi al cărui material complet, în original, îl puteţi accesa aici) :

14 iunie 2022 aduce o Super Lună Plină în zodia Săgetător.

Super Luna Plină apar atunci când Luna este frumoasă şi aproape de Pământ, permițându-ne să o vedem mare şi strălucitoare pe cer.

SUPER LUNA PLINĂ ne afectează întotdeauna puţin mai puternic decât o Lună Plină obișnuită, dar având în vedere că luna trecută s-a manifestat o ECLIPSĂ de LUNĂ SÂNGERIE, Luna Plină din Iunie 2022 cu siguranță că nu se va simţi la fel de intensă !

Luna Plină ajută întotdeauna să extragă lucrurile din noi.

Aceasta este considerată o perioadă de putere a acelei perioade calendaristice lunare, pentru a finaliza proiecte, a detoxifia și a elimina lucrurile care nu ne mai servesc la cea mai mare creştere sau pentru cel mai înalt bine.

La nivel colectiv, cu toții am lucrat cu o energie transformatoare foarte puternică.

Această energie transformatoare a intrat în viteză la sfârşitul lunii Aprilie și a continuat pe parcursul întregii luni Mai 2022.

Transformarea necesită întotdeauna o renunțare și eliberare, iar pe măsură ce această Lună Plină se apropie, s-ar putea să simţim că nu mai avem nimic de dăruit.

Ne putem simți nesiguri sau chiar confuzi cu privire la ce altceva trebuie să fie șters sau completat. S-ar putea să simțim că ne-am lovit de o denivelare (sau poate de un loc de odihnă) pe drumul pe care l-am parcurs.

Dacă rezonezi cu asta, să știi că este în regulă.

E ok să nu ştii. Este ok să faceți o pauză.

Este în regulă să te simți puțin blocat uneori.

Este în regulă să continui să mergi pe flux, chiar dacă te simți puțin lipsit de direcție, chiar acum.“

 


„Energia Săgetătorului ne reamintește că este important să ne găsim Bucuria, să ne facem timp pentru Joacă, să ne găsim Prezenţa în fiecare moment și să căutăm ușurința în tot ceea ce viața ne poate aduce.

Ce te face fericit ? Ce îți aduce bucurie ?

Cum poți vedea viața prin prisma faptului că totul este doar o aventură sălbatică și o experiență temporară ?

Explorând aceste întrebări, veți începe să lucraţi cu această energie a Lunii Pline într-un mod mai productiv și mai semnificativ. Aceste întrebări vă pot ajuta chiar să ieșiți din ceață și confuzie și într-un loc care se simte mai ușor și mai plină de satisfacții.“

„Nu există nicio îndoială că ultimele luni au adus provocări şi schimbări și s-ar putea să ne simțim puţin neliniştiţi sau anxioşi, dar această Lună Plină este şansa noastră de a face o pauză de la orice muncă interioară profundă şi solicitantă și de a fi pur şi simplu permiteți și fă-ţi timp pentru o bucurie mai mare.

Sub Luna Plină din Iunie 2022, eliberaţi orice tensiune, nelinişte sau indecizie şi acordaţi-vă permisiunea de a vă face timp pentru distracţie și nu vă luați prea în serios pe voi înșivă sau ceea ce se întâmplă.

Viaţa este o aventură, experienţele vin şi pleacă.

Așa cum arcaşul Săgetător îşi îndreaptă săgeata spre cerul nopţii, și tu îţi poţi direcţiona energia exact unde doreşti să meargă.“

 


Aşadar, aici în acest CuVânt de PoVeste m-am străduit să evidenţiez cât mai concis principalele idei referitoare la acest Moment...

...Dar nu înainte de a repeta, ca de fiecare dată : orice MOMENT ASTROLOGIC reprezintă doar o Pre-Dispoziţie, căci nimic nu este „bătut în cuie (asta pentru „fatalişti“ şi „ezoterişti de profesie“) însă, în acelaşi timp, fiind util de „luat la cunoştinţă“ pentru a şti cam cu ce ne-am putea intersecta pe Cărare (cea parcursă în cursul lunii respective), pentru a fi mai atenţi şi „pe fază“.

Astfel, fie putem să ne „ciocnim“ cu respectivele situaţii (şi, ca majoritatea umanilor, să nu avem habar CE şi DE CE se întâmplă/activează toate acele situaţii apărute parcă de „niciunde“)...

...Sau, prin atenţie activă (nici exagerată, nici dez-activată) doar să observăm cu CINE şi CE ne intersectăm Paşii (Vieţii) iar dacă atitudinea noastră interioară este cât mai centrată şi detaşată / relaxată (fiind motivaţi şi de atenţionarea astrologică), atunci Invizibilitatea Psihologică îşi va face datoria, căci persoana / situaţia (diz-armonioasă) va trece pe lângă noi ca şi cum nu am fi existat...

...Iar dacă, în schimb, avem de-a face cu un personaj benefic (o poziţie astrală armonioasă) cu siguranţă că ne „va zări“ chiar de la distanţă şi, la momentul de întâlnire, ne va saluta zâmbitor şi chiar ar putea să ne strecoare prin vreun buzunar, discret, un cât de mic Dar, ca dovadă a intersectării paşilor noştri şi a faptului că, de data aceasta, Suntem PREZENŢI.

Este Simplu de înţeles ?

Răspunsul este al fiecăruia...

 

Cu aceeaşi Bucurie (astrală în această Super Lună) Plină,

 

MarYan


 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu