miercuri, 8 iunie 2022

MarYan : CuVântul (PoVestea) Zilei : 141 pentru 8 iunie 2022 – NOUA Coloană Vertebrală.

  

MarYan

CuVântul (PoVestea) Zilei : 141

pentru

8 iunie 2022

 

NOUA

Coloană Vertebrală

 


Energii extrem de puternice se revarsă și, astfel, pe măsură ce Noile Corpuri de Lumină se formează pentru Noul Pământ, avem într-adevăr acum două coloane vertebrale, una încă în forma fizică și una în corpul eteric sau, mai degrabă, în Corpul (Christalin) de Lumină pe măsură ce acesta se activează în 7 etape.

COLOANA VERTEBRALĂ acționează ca un ParaTrăsnet, un conductor de energie și, mai mult de atât, ca un Diapazon și acționează, într-adevăr, ca o Antenă Cosmică care se acordează Coloanei Vertebrale Cosmice și celei a Pământului în acest caz, din nou două, Vechiul și Noul, până când vechiul se dizolvă complet. Asta din cauză că suntem încă foarte implicați fizic în vechiul Pământ, deși suntem în tranziție.

La rândul vostru, toți veți descoperi că în coloana voastră vertebrală are loc o mare mișcare. Acest lucru se datorează faptului că a doua coloană vertebrală devine mai activată în unii și, într-adevăr, se extinde în cei al căror Corp de Lumină este activat în primele etape.

(Rețineți că sunt 7 etape. Acum suntem doar în primele etape și până în 2032 activările depline vor fi active pe măsură ce Vechiul Pământ se dezintegrează total.)

Ce înseamnă asta este că Centrul inimii noastre sacre este apoi pe deplin activat, precum și mințile noastre mai înalte (abilitățile psihice, de canalizare, transmitere și acordare) și vom fi în măsură să accesăm Informațiile, Cunoașterea și Înțelepciunea Cosmică care ne vor asista în co-crearea Noii Epoci de Aur.

 


Totuși, înțelegeți că cea mai mare tranziție, va veni/avea loc în INTERIORUL vostru. Veți fi „traşi“ în Noul Voi. Într-un an de-acum încolo (din Februarie 2021) cu greu vă veți mai recunoaște pe voi înșivă și așa ar și trebui să fie.

Noua Coloană Vertebrală va dezvălui cu adevărat atât de multe în noi înșine de care trebuie să ne amintim acum ca să putem umbla pe Noul Pământ.

Pe măsură ce aceasta se activează din ce în ce mai mult, vom începe să ne re-asumăm deplina Măiestrie Universală și să ne reconectăm cu toate părțile sufletului nostru și să ne recăpătăm cetățenia Galactică și Universală în cele mai înalte grade.

Coloanele Vertebrale ne acordează la Sinele noastre Cosmice și pe Mama Pământ înapoi în Dimensiunea Cosmică căreia îi aparținem cu adevărat.“

 


Ceea ce aţi lecturat mai sus reprezintă extrase dintr-un material de acum mai bine de un an de zile (din Februarie 2021) „NOUA Coloană Vertebrală a NOULUI PĂMÂNT“, articol apărut, iată, şi pe acest Blog Christalin, reluat acum prin aceste extrase pe care le găsesc a fi de un real ajutor în înţelegerea unor aspecte ale actualităţii noastre „medicale holistice“ din prezentul acestor Vremuri...

Da, Coloana noastră Vertebrală, ca de altfel întregul nostru Corp Fizic este într-o profundă TransFormare, pentru a dezvolta la noi parametri Corpul Christalin de Lumină (care, din cercetările noastre, deja a ajuns la anumite persoane la un grad de structurare de cel puţin două treimi sau chiar trei sferturi din 100% şi sunt tot mai mulţi...).

De aceea, în aceste Vremuri „îndreptarea Coloanei“ (ne-deformată, fără afectări ale vertebrelor constituente) este un proces extrem de important şi actual...

Astfel, revenirea la Simplitate înseamnă şi implică inclusiv a sta „cât mai drepţi“ (cu „rectitudine“), dar nu în faţa altora, ci doar în Faţa propriei Fiinţe, în armonie/curgere cu Energia Universală.

Iată, aşadar, motive suficiente să ne acordăm cât mai mult timp ca să ne re-acordăm cu Noi Înşine, în esenţa şi profunzimea noastră.

Cum ? Care ar putea fi metoda-minune ?

Nu există aşa ceva, ci doar cercetarea continuă a metodei proprii şi unice de a crea acest contact, pe care nu o veţi studia nicăieri, probabil, cu detaliile exacte. Ci aceasta (metoda unică de re-conectare) vă aşteaptă să o (re)descoperiţi (precum „Isis dezvăluită“) dar doar în „intimitatea“ propriei Fiinţe...

 

Curaj şi succes !

 

MarYan


Un comentariu:

  1. Şi totuşi, re-aminteşteţi, ajutat şi de PoVestea de azi :
    http://noul-univers-christalin.blogspot.com/2022/06/maryan-cuvantul-povestea-zilei-141_9.html

    TransFormarea vine doar din Interior.
    Din exterior apar "schimbări", mai mult sau mai puţin bruşte.

    Deşi în aparenţă pare că "ceva" vinde de "altundeva", în Realitate tot "Jocuri ale Conştiinţelor" sunt toate aceste "spectacole" ale Exteriorului la care Copiii se zgâiesc, cu veselie şi mirare, când Hologramele sunt tot mai dinamice şi în culori tot mai vii...

    În spatele întregului acest Cosmic Joc, cu toţi aceşti Jucători / Spectatori (aparenţi) angrenaţi, SURSA ESTE ACEEAŞI.

    ACUM ÎNŢELEGI COMEDIA "JOCULUI" ?

    Totul este Simplu, căci Puterea stă în Simplitate.
    Interior şi Exterior, UNA Sunt.
    Pînă la Trăirea acestei Realităţi, "the show must go on"... Spectacolul merge mai departe... Circul continuă.

    Vizionare Plăcută !

    RăspundețiȘtergere