vineri, 10 iunie 2022

MarYan : CuVântul (PoVestea) Zilei : 143 pentru 10 iunie 2022 – Curajul de A FI în MĂIESTRIE.

  

MarYan

 CuVântul (PoVestea) Zilei : 143

pentru

10 iunie 2022

 

Curajul

de A FI

în

MĂIESTRIE

 


Dragă Maestre, A Fi (încarnat) pe Pământ în aceste Vremuri nu pare să fie vreun moft de-al tău, într-un moment de plictiseală de pe Planeta de unde vii, într-o pauză de la jobul (extra-planetar) pentru o eventuală „reconversie profesională“...

...Ci, după cum ne re-amintesc periodic atâtea şi atâtea Surse (şi reSurse), aceasta ar fi rezultatul unor alegeri conştiente şi decizii solemne luate cu mult timp în urmă, pentru a fi parte la un Galactic şi chiar Cosmic Proces de Transformare Universală ce ar fi experimentat inclusiv pe această micuţă, dar AlbAstră Planetă...

...A cărui scadenţă (Examen Final, pentru a se stabili Nota de Final al Procesului) ar avea loc CHIAR ACUM !

Altfel spus, acestea ar fi Vremurile pentru care ne-am pregătit „atâta amar de Vreme“, prin ne-numărate încarnări mai mult sau mai puţin reuşite, cu dureri şi suferinţe create şi cărate cu noi (pe lângă care durerile facerii/naşterii sunt „mici copii“), Viaţă după Viaţă !

De aceea, acum, cei ce am urmat „firul roşu“ al acestui Proces şi nu ne-am pierdut cu totul pe Drum (cu toate abaterile numeroase pe cărările co-laterale şi cu atâţia „saci cu greutăţi“ luaţi în spinare)... ei bine, aceştia, acum, trecuţi de fazele romantice ale Trezirii şi re-amintirii, cu toţii avem Treabă, una deloc banală şi, mai ales, deloc plictisitoare : re-amintirea stării de A Fi al fiecăruia, ca MAEŞTRI ai TRANSFORMĂRII.

 


Dacă încă nu sunteţi pe deplin lămuriţi despre ce anume poVestesc, poate că UN(IC)UL, prin Sophia Love, în extrasele de mai jos (din proaspătul Mesaj al acestuia, „MAEŞTRII“), ar putea să vă explice în mod mai lămuritor :

„Voi, ca rasă, ați ales să faceți asta singuri și, iată, sunteți. Încă mai aveți acum lucruri de finalizat astfel încât să existe un sfârșit satisfăcător al acestei ere din istoria omenirii.“

„Ceea ce va trebui să permiteți este ca învățarea să aibă loc la nivel global – dacă ar fi oprită înainte de conștientizarea la nivel global, cu privire la ceea ce se întâmplă, există riscul ca toate acestea să se întâmple din nou.“

PLANUL a fost ca totul să se încheie aici și acum, sub supravegherea voastră.

Nimic nu va modifica acest plan. Nimic nu-l va întrerupeindiferent de cât de obosiți sau descurajați (sunteți), planul se va finaliza de la sine odată ce a îndeplinit criteriile pe care le are de îndeplinit.“

Ieșirea din captivitatea și abuzul la care este supusă rasa este necesară pentru fiecare participant. Fiecare participant va ști ce s-a întâmplat aici.”

SCOPUL aici este alegerea conștientă și suveranitatea deplină.”

„Aceia dintre voi, Marii Maeştri care aţi orchestrat acest plan, nu l-aţi accepta altfel.”

„...voi sunteți, într-adevăr, Divini în costume omenești acționând în sens contrar și suferind puternic din această cauză. Cu toate acestea, este o suferință planificată. Este făcută ca să vă propulseze pe voi și pe semenii voștri umani spre iluminare.

Iluminarea este starea de a fi în mod constant conștienți, precum și responsabili. Asta nu este o stare de dificultate. Este o stare de bucurie constantă.

Doar nu credeți că ați fi fost intenționat așezați la volanul unui vehicul fără să fi fost învățați mai întâi să conduceți ?“

„Lecțiile voastre au fost cumulative. S-au construit una peste alta de-a lungul multor vieți. Ați învățat bine. Sunteți pregătiți acum.

Noul vostru Pământ așteaptă pensulele Maeștrilor.

Există mulți Maeștri. Unul dintre ei ești Tu.

Ai atins statutul de Maestru.

Și ce face un Maestru ?

Un Maestru continuă să se dezvolte, obținând o perspectivă mai largă, perfecționare și nivele mai mari de Măiestrie.“

 


„Trucul (dacă într-adevăr există unul) este să vă mențineți viziunea dincolo de ceea ce voi vedeți. Veți vedea ceea ce Voi credeți, așa că – credeți ceva benefic, frumos, plin de compasiune, generos, vibrant și plin de veselie !

Maeștrilor, Voi sunteți aici datorită iubirii voastre pentru spiritul și ingeniozitatea umană.

Voi sunteți aici pentru că Voi iubiți rasa.

Voi sunteți aici ca să evoluați ca Unul.

Voi sunteți aici ca să faceți toate acestea cu Bucurie !

Bucuria este cea care pregătește scena pentru acest Nou Pământ pe care Voi ați venit să-l imaginați. BUCURIA.“

„Voi sunteți combustibilul și mașina și conducătorul Creației.

Noul vostru Pământ conține toate credințele și intențiile voastre.

Ați preluat volanul în mod conștient.

Creația voastră nu va mai fi o experimentare întâmplătoare, hazardată, împinsă și trasă de o forță exterioară manipulatoare.

Creația voastră apare așa cum Voi o comandați să fie cu inima, viziunea și intenția voastră.“

 


Iată, aici, atins un subiect tare delicat, ce ţine de răbdarea noastră, a fiecăruia : când se termină toată nebunia asta actuală ? De ce nu se termină mai repede ?

Aţi văzut, mai sus, răspunsul cel mai relevant posibil : NU ESTE ÎNCĂ MOMENTUL, mai sunt încă destule fiinţe pe Planetă care mai au nevoie de timp de conştientizare, ce nu poate apare altfel decât prin „suferinţă“ (de fapt, o percepţie a minţii, în realitate).

Altfel, cum spunea şi Unicul, poVestea ar lua-o de la capăt, cu prima ocazie : la primele tentative de alte minciuni şi manipulări (că or veni de la reptilieni/draconieni, annunnaki/nibiruani, inteligenţe artificiale... nu contează), cei treziţi forţat ar fi iarăşi seduşi de acele vorbe şi idei lipsite de Adevăr, dar frumos ambalate.

De aceea sunt nevoit să reamintesc că, iar şi iar, avem nevoie de răbdare şi centrare în Fiinţă, menţinându-ne încrederea în evoluţia implacabilă a Procesului Eliberator şi TransFormator ce are loc, în prezent, pe Planetă aspect care, de altfel, se vede acum „cu ochiul liber“.

Aşadar, nu suntem părăsiţi, nu suntem uitaţi de Procesul însuşi, amânaţi sau anulaţi, sau alte dez-amăgiri pesimiste... ci, pur şi simplu, Ritmul Cosmic al Procesului pare să fie altul decât cel al ne-răbdării noastre.

Şi tocmai de aceea ne-am antrenat atât de tare, de atât de mult timp, pentru acest Timp şi această situaţie ce pare înnebunitor de imposibilă.

Şi când te gândeşti că ăsta-i abia începutul ziselor „dureri“... dar asta-i altă poVeste...

 

După cum am mai spus... de data aceasta o strig cu apăsare : CURAJ !

Şi re-Amintiţi-vă.

Atât.

 

Cu acelaşi drag,

 

MarYan


 

Un comentariu: