miercuri, 29 iunie 2022

MarYan : CuVântul (PoVestea) Zilei : 162 pentru 29 iunie 2022 – LUNA NOUĂ în RAC (din 29 iunie 2022, ora 05.52 , a României).

 

MarYan

 CuVântul (PoVestea) Zilei : 162

pentru

29 iunie 2022

 

LUNA NOUĂ

în

RAC

(din 29 iunie 2022, ora 05.52 , a României)

 



 

Astăzi, 29 iunie 2022, este un alt Moment (ciclic) când Luna este în conjuncţie cu Soarele (pe Cerul Pământului), adică un alt Moment de Lună Nouă...

...De această dată acesta având loc în RAC, cu Momentul de maxim la ora 05.52 , a României.

Şi, tot „ca de obicei“, haideţi să vedem opinia şi „punctul / orizontul de vedere“ al unei „experte“, care în acest caz ar fi ADRIA-ASTRO (Adriana Tudosa), cea care ne ajută, la fel de constantă ca şi „Universul Christalin“, să înţelegem şi să conştientizăm mai bine Momentul astrologic al Prezentului...

...Unul pe care Universul Christalin îl „filtrează“ de fiecare dată, amintind iar şi iar că „Orice poziţie astrală este (doar) o PRE-DISPOZIŢIE uneori extrem de puternică dar, totuşi, doar o pre-dispoziţie... faţă de Puterea de Dispoziţie / Decizie a Fiinţei Umane, prin ALEGERE DIVINĂ.

 


Iată ce ne transmite Adriana în privinţa acestui Moment Astral, din anumite perspective chiar interesant :

„...Bat clopotele Cerului pentru o nouă NUNTĂ COSMICĂ vrem nu vrem, toţi trebuie să participăm la acest moment astral important.

Acuma Lumina (Soarele pe gradul 7:23 Rac) se uneşte cu Întunericul (Luna pe gradul 7:23 Rac) şi încep să împartă daruri pentru toţi cei invitaţi, în special pentru cei născuţi în preajma zilei de 29, din orice semn zodiacal.

Acesta este un moment al noilor începuturi şi reprezintă o oportunitate specială de a începe şi de a obţine o perspectivă nouă asupra lucrurilor.

Puterea Lunii Noi este pur instinctuală şi ar trebui să mergem ghidaţi de intuiţia noastră. Să ne folosim intuiţia ascuţită pentru a ne ghida spre noile posibilităţi care ne vin în Cale.

Amintiţi-vă : cei care cer, primesc.“

„O LUNĂ NOUĂ este asociată tot timpul cu un pas nou, o idee nouă, un cuvânt nou, o atitudine nouă, o înţelegere nouă, ambiţii şi obiective noi.

În semnul de apă al Racului, această „Energie astrală  nouă este legată de casă, tradiţii şi angajamente, mamă, ţară de origine, confortul domestic, legături de familie, patriotism, relaţii care oferă siguranţă şi securitate sufletului, copii şi bucuria copiilor (toţi suntem într-un fel copii), despre suflet.

Racul, un semn cardinal de apă, este o Poartă de acces la Viaţă, este Placenta zodiacului, un loc în care nu există sfârşituri şi începuturi definitive ci doar Mişcare apa nu poate fi oprită niciodată, ci doar transformată, prin schimbarea formei.“

„Această Lună Nouă în Rac ne reaminteşte că fiecare sfârşit aduce un nou început, la fel cum apa găseşte o cale de trecere, la fel şi noi putem găsi acuma o cale de a ieşi dintr-un impas care ne afectează emoţional, care ne afectează securitatea fizică şi casnică.

Nu trebuie uitat că Racul are gheare mari pentru a prinde şi a păstra totul (în toate aspectele legate de casă, proprietăţi imobiliare, emoţii, familie, tradiţii, naţionalitate, trecut).

Dar schimbarea este în aer cu această Lună Nouă în Rac.

Acesta este un moment minunat pentru a ne elibera de toate temerile noastre şi pentru a dezvolta încrederea în Divinitate.

Este timpul construirii unor noi modele emoţionale de a fi cu familia, cu noi înşine, cu prietenii, etc. Securitatea (Rac) aici pe Pământ necesită corp fizic, pereţi, pază, fel de fel de bariere, porţi, încuietori dar siguranţa divină este singura care ne protejează cu adevărat.

Această Lună Nouă în Rac este despre alinierea noastră cu Voinţa Divină, cu «Voia Ta, Doamne, şi nu voia mea».

 


„Acuma, verbul «a simţi», verbul magic al Racului, este conjugat în Casa a XII-a (suntem la mila lui Dumnezeu), o casă naturală a lui Neptun, ceea ce arată că începuturile pot fi destul de neclare, ne putem păcăli sau suntem înşelaţi, ademeniţi, vrăjiţi.

În astrologie, Casa a XII-a se ocupă pe lângă spiritualitate, credinţă, vindecare holistică, multă lume şi de secrete, manevre în spatele scenei celor mulţi, manipulările din umbră, încrederea oarbă în lideri falşi, duşmani ascunşi, trădare.

Casa a XII-a este cunoscută drept Casa Secretelor.

Este asociată cu karma şi credinţa, în general.

Casa a XII-a este condusă de Neptun şi este astfel legată de dizolvarea ego-ului în scopul maturizării spirituale.“

Luna Nouă în Rac şi în Casa a XII-a (multă apă... multe emoţii... multe vulnerabilităţi...) este un moment bun pentru a face un inventar al tuturor tiparelor fizice, mentale, emoţionale şi spirituale, care ne ţin legaţi, blocaţi şi, în cele din urmă, neîmpliniţi. Este cel mai bun moment pentru a folosi această energie magică pentru a ne vindeca rănile străvechi, pentru a găsi noi modalităţi de a ne rezolva problemele vechi şi pentru a ne atinge obiectivele.

Trebuie să permitem fluidităţii acestei lunaţii de apă să ne schimbe direcţia, să fim flexibili, astfel încât să alegem acţiunile necesare evoluţiei noastre. Este timpul să învăţăm că, atunci când găsim iertare şi compasiune reală pentru noi înşine, pentru greşelile noastre, regretele noastre, gafele noastre,  putem să fim iertători şi cu ceilalţi.“

„Abia când ne vindecăm cele mai profunde răni, vedem vindecarea care se întâmplă automat în lumea noastră externă.

Când putem începe să vedem fiecare experienţă, oricât de dură şi dureroasă, cu compasiune şi recunoştinţă pentru noi înşine, când putem să ne iubim şi când greşim, când vom renunţa să ne mai batem singuri, când renunţăm la a ne mai victimiza, când renunţăm la a mai considera vinovaţi pe ceilalţi pentru neputinţa noastră, când ne acceptăm atât părţile întunecate, cât şi cele luminoase ale naturii noastre, viaţa devine mai uşoară.

O Lună Nouă în Casa a XII-a ne îndeamnă să fim răbdători, să reflectăm şi să facem un bilanţ, dar cu multă sinceritate, în scopul de a porni din nou la drum dar fără atâtea bagaje după noi.

Fără sprijin divin, o Lună Nouă în Casa a XII-a  ajunge să fie o sursă de confuzie, iar alţii pot abuza de noi prin jocuri şi planuri secrete, interese obscure, duşmănii ascunse, fiind condus de nas fără să-ţi dai seama, altcineva îţi regizează viaţa.“

 


LILITH în RAC este este o energie intens posesivă, care nu renunţă la trecut, şi ne va face să ne confruntăm cu «păcatele» şi «blestemele» generaţiilor.

Racul este tărâmul Căminului şi al Familiei, iar secretele întunecate pe care le ascundem nu pot fi negate.

Semnul lui Lilith arată ceea ce ne poate chinui cel mai mult iar cu Lilith în Rac, chinul, ispitele, pierderile, detronările, dar şi descoperirea puterii subconştientului nostru, ţin de familie, mamă, copii, sensibilitate, securitate domestică.

Nu trebuie uitat că Lilith a fost femeia care a refuzat să se supună lui Adam cerând egalitate în consecinţă, acest aspect pune în evidenţă lupta pentru a ieşi din situaţii înrobitoare, această luptă putând fi  însoţită de emoţii violente, de sensibilitate extremă.

Această plasare amplifică stresul legat de legăturile  emoţionale, de familie, ţară, neam. Trebuie să învăţăm să ne folosim simţurile, psihicul în bine pentru noi înşine, fără a mai manipula emoţional pe cei din jur.

În sens pozitiv, acest aspect oferă vise premonitorii, intuiţie, afinitate naturală cu misterele vieţii,  clarviziune. Emoţiile reprimate care ne împovărează, pot ieşi la suprafaţă.“

„Iar Lilith în Rac în Casa a XII-a vorbeşte despre ispite şi greşeli legate de familie, părinţi, copii, calea spirituală şi religioasă, învăţăturile spirituale, magie,  sacrificii pentru alţii, compasiune, fanatism, secte, obiceiurile proaste (alcool, fumatul, substanţe narcotice, dependenţă de droguri).

Ce să facem pentru ca Lilith să lucreze în favoarea noastră ?

...Să încercăm să fim noi înşine, să nu pierdem niciodată legătura cu sufletul nostru.

Acolo vom găsi toate răspunsurile de care avem nevoie.“

 


După această expunere a Adri(an)ei, vă propun să completăm ampla imagine creionată de către aceasta cu alte câteva observaţii ale celuilalt astrolog „de serviciu“ din această zonă Christalină, Tanaaz, expuse în articolul său dedicat acestor momente specifice : „Astrologie intuitivă : Luna Nouă în Rac din Iunie 2022“ pe care le puteţi cerceta mai jos în câteva fragmente traduse :

Luna Nouă în Rac atinge vârful în perioada 28-29 iunie 2022.

Luna adoră să fie în Zodia Racului, este locul în care se simte cel mai mult Acasă, așa că există o armonie, o apartenenţă la această Lună Nouă, pe care toți o vom simți.

În această Lună Nouă în Rac din Iunie 2022, este posibil să ne simţim foarte sensibili, dar această sensibilitate poate fi folosită pentru a ne face mai intuitivi, mai plini de compasiune şi mai receptivi la mediul nostru.

Prin acordarea la vibraţiile subtile ale lumii din jurul nostru, ceilalţi devin o busolă, arătându-ne direcţia cea bună, dar şi direcţia dezechilibrată.

Folosindu-ne sensibilitatea noastră ca şi busolă internă, aceasta este modul în care o putem transforma într-o super-putere !

LILITH (Luna Neagră) este, de asemenea, aproape de energia Lunii Noi din iunie 2022. Lilith reprezintă aspecte ale Principiului Feminin, în special instinctele feminine mai întunecate, crude, care sunt suprimate sau ocolite în societatea noastră actuală.

Lilith reprezintă, de asemenea, împuternicirea sexuală şi păşirea în puterea noastră deplină, ca o Zeiţă trezită ! Să ne simțim sexy, să ne simțim dezirabile și să ne cunoaştem valoarea – acestea sunt domeniile pe care Luna Neagră LILITH le poate atinge.“

NEPTUN, planeta spiritualităţii, iluziei şi adevărului superior, este, de asemenea, foarte activ în această Lună Nouă.

Neptun, care staţionează retrograd în Peşti (plus faptul că Neptun face o aliniere pătrată sau de 90 de grade cu Luna Nouă), trimite valuri puternice de energie apoasă în calea noastră. Valurile pot deveni agitate, dar acest lucru rareori durează mult.

În cele din urmă, Oceanul se va calma din nou.“

„Pe măsură ce valurile se așează, ni se va oferi şansa de a vedea ce s-a spălat pe ţărm. Este posibil să primim noi perspective, noi informaţii sau noi inspiraţii.

Există o claritate care urmează aceste valuri de energie lichidă, ajutându-ne să vedem un nou adevăr.

Urmăriți în zilele care urmează acestei Luni Noi în Rac pentru perspective mai profunde, adevăruri mai înalte şi o mai mare claritate.“

Luna Nouă în Rac din Iunie 2022 ne va spori sensibilitatea și ne va mări emoţiile, dar aduce și promisiunea unei mai mari clarităţi și a vederii unui adevăr mai înalt.

Dacă vă simțiți deja sensibil şi crud, faceți cu siguranță paşi suplimentari în zilele din jurul acestei Luni Noi, pentru a vă proteja energia, a vă stabili limitele și a practica îngrijirea de sine.“

 


Aşadar, o nouă Lună Nouă (în Constelaţia Racului) deja s-a manifestat, punctând aspecte importante pre-dispozante pentru următoarele 28-29 de zile.

Luându-le la cunoştinţă“, poate că vom avea mai multă tărie şi perseverenţă de a manifesta aspectele mai armonioase şi să le evităm pe cele mai puţin utile creşterii noastre, personale şi planetare...

Spor la Lucrul (manual) al re-modelării de Sine, în cât mai multă Pace şi Armonie !

 

MarYan


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu