marți, 7 iunie 2022

MarYan : CuVântul (PoVestea) Zilei : 140 pentru 7 iunie 2022 – RE-ECHILIBRARE în Vremuri de Nesiguranţă.

  

MarYan

 CuVântul (PoVestea) Zilei : 140

pentru

7 iunie 2022

 

RE-ECHILIBRARE

în

Vremuri de Nesiguranţă

 


 

Astăzi vă propun să cercetăm, într-o stare cât mai relaxată, aşezaţi într-un Spaţiu cât mai confortabil şi sigur, ce anume ne propun Arcturienii...

...În privinţa lucrului cu energia nesiguranţei în astfel de Vremuri, cu adevărat încărcate cu emoţia unor trăiri intense de nesiguranţă şi lipsă de încredere în privinţa a ceea ce se petrece în jurul nostru... şi mai ales ÎN NOI.

Într-un articol tradus de Monica Poka în Mai 2022 („Cum să rămâneţi echilibraţi în vremuri de nesiguranţă“), sunt expuse mai multe idei ale Arcturienilor referitoare la acest subiect.

 


În continuare, vă propun să cercetăm împreună cele mai incintante şi relevante idei (asta, bine-nţeles, nu exclude nicidecum cercetarea în linişte şi relaxare a întregului articol tradus) :

„Pe măsură ce voi Ascensionați, toți cei din jurul vostru și Mama Pământ ascensionează. Acest lucru poate crea momente de nesiguranță în care s-ar putea să vă simțiți dezechilibrați sau nealiniați cu voi înșivă, cu alții, cu Pământul sau chiar cu Creatorul.

S-ar putea să experimentați Separare sau o înțelegere greșită atunci când în ființa voastră experimentați nesiguranța, acestea sunt de multe ori reflectate în realitatea voastră făcându-vă să simțiți nesiguranța cu o și mai mare putere și forță în interior.

Acest Ciclu se poate amplifica până când vă pierdeți focalizarea asupra cine sunteți, puterii și abilităților voastre sacre.

 


În Vremuri de Nesiguranță este important ca mai întâi să recunoașteți că vă simțiți nesiguri, dezechilibrați sau derutați.

Când recunoașteți că acesta este spațiul pe care îl experimentați și că acesta se integrează în realitatea voastră, aceasta este prima etapă a acceptării. Poate fi nevoie să acceptați că mulți în lume se simt nesiguri și acest lucru crează o realitate mai largă pentru toți, provocând îndoială sau frică.

Prin acceptarea nesiguranței în ființa voastră, sunteți în măsură să mergeți mai departe ca să vă aduceți în echilibru.

În timp ce recunoașteți toate astea, noi, Arcturienii, vă invităm să respirați profund în tot ceea ce descoperiți. S-ar putea să simțiți energia acumulându-se și apoi eliberându-se întrucâtva, schimbându-se și transformându-se în ceva diferit.

Vă invităm să vă concentrați pe asta până când veți experimenta o ușurare sau o înțelegere. Dacă simțiți că nu sunteți capabili să treceți prin energie și să accesați înțelegerea, atunci poate doriți să încercați din nou în altă zi sau să vă invitați ghizii să vă susțină și ofere vindecare.

 


Pe măsură ce accesați diferitele calități ale Creatorului care vor susține o transformare în nesiguranță și vor aduce echilibru în ființa voastră, creați o energie, o energie vindecătoare care vă susține.

Activați o aducere aminte interioară și vibrații sacre care să vină și să vă inunde ființa. Acordați-vă timp să evaluați calitățile care ar avea cel mai mare succes în transformarea stării de nesiguranță în echilibru. Ar putea fi calitatea păcii, a iubirii, curajului, tandreții, empatiei, calmului, vitalității sau acțiunii.

Pe măsură ce recunoașteți aceste calități, începeți să vi le imaginați înflorind în ființa voastră, creând în jurul vostru un balon sau un cocon de lumină care este umplut cu aceste calități sacre. Lăsați-le să curgă prin fiecare aspect al ființei voastre.

În vremuri de nesiguranță, știți că vă puteți influența ființa și realitatea într-un mod foarte puternic care va crea transformare și va aduce echilibru nu numai pentru voi înșivă, ci și pentru alții.

Noi, Arcturienii, suntem prezenți să vă susținem în fiecare și orice moment.

Puteți pur și simplu să ne chemați energiile să fie cu voi.“

 


Esenţa, iată, ne-a fost transmisă.

Vremurile actuale, pline de „nesiguranţă“, adică de „teama de necunoscut“ (de riscuri de pandemii, războaie, foamete, prăbuşiri economice/financiare, eventual cutremure şi asteroizi dar să nu uităm nici de erupţii vulcanice)...

...Ei bine, acestea pot veni, cel mai probabil, din fricile prezente în interiorul fiecăruia, grefate (bazate) pe experienţe traumatice din vieţi anterioare în care respectivele evenimente generatoare ale acelor frici au fost intens trăite, cu dureroase suferinţe şi eventuale pierderi de vieţi (corpuri fizice).

Şi iarăşi revenim la acelaşi perpetuu subiect al FRICII / PANICII / GROAZEI de... NeCunoscut.

 

Spor la ELIBERARE !

 

MarYan


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu