marți, 21 iunie 2022

MarYan : CuVântul (PoVestea) Zilei : 154 pentru 21 iunie 2022 – Solstiţiul de Vară la 21 iunie 2022, ora 12.14 a României.

 

MarYan

 CuVântul (PoVestea) Zilei : 154

pentru

21 iunie 2022

 

Solstiţiul de Vară

la

21 iunie 2022, ora 12.14 a României


 

Iată-ne într-un nou Moment Solstiţial, de Vară, în care „Soarele stă“ (deasupra capetelor noastre) în „Ziua cea mai lungă“...

 ...Al cărui maxim de Putere are loc astăzi, chiar pe la amiază, la ora exactă 12.14 a României moment iarăşi recomandat pentru a face o pauză (la agitaţie şi vânzoleală), pentru o scurtă ReCulegere (a frecvenţelor din adâncul Fiinţei care Suntem).

Da, măcar „din când în când“ mai putem face aceasta şi, dacă nu ne-am făcut „bunul obicei“ sau chiar antrenament zilnic în a lucra cu noi, iată că vine câte un astfel de „eveniment“, ca pre-text pentru a ne mai re-aminti şi de noi...

Şi, dacă doriţi să vă reamintiţi de detaliile tehnice ale acestui Moment, iată şi linkurile la poVeştile de acum exact 7 ani, în care expuneam informaţiile de bază referitoare la ceea ce reprezintă un Solstiţiu, în general, şi cel prezent, de Vară, în special... :

- „PoVestea Zilei (17) pentru 17 iunie 2015 : Solstiţiul de Vară (I) – duminică, 21 iunie 2015, ora 19.38” şi

- „PoVestea Zilei (18) pentru 18 iunie 2015 : Solstiţiul de Vară (II) – duminică, 21 iunie 2015, ora 19.38”.

...La fel, şi TANAAZ (cunoştinţa mai veche de pe blog) ne ajută şi ea, punctând alte detalii ale Momentului, din punct de vede astrologic :

- „Solstiţiul de Vară şi de Iarnă - Ritualuri“ şi

- „Astrologie intuitivă : Solstiţiul din Iunie 2021“.

 


Iată, printre mesajele acesteia, câteva idei ce ne pot oferi o imagine cât mai simplă şi clară în privinţa acestui „fierbinte“ subiect de vară :

Solstiţiul de Vară sărbătorește cea mai lungă zi a anului, o zi despre care se crede că deţine cea mai mare energie, prosperitate, vitalitate şi forţă.

În vremurile «păgâne», Solstiţiul de Vară era denumit Litha și ritualurile erau conduse pentru a onora zeii Soarelui, Lumina Divină și elementul Foc.

Oamenii se bucurau şi se încărcau cu energie sub lumina caldă a Soarelui, spunând că, aşa cum Soarele era cel mai puternic în acea zi, la fel este şi Dumnezeu.

Vibrațional, Solstițiul de Vară este un moment în care energia Yang este puternică, precum şi Chakra Rădăcină, Sacrală şi Chakra Plexului Solar.

Astăzi, există multe modalităţi prin care puteţi aduce un omagiu Soarelui, inclusiv petrecerea timpului în aer liber, aducerea Naturii în casele voastre...“

„Solstițiul reprezintă un moment în care „Soarele stă pe loc” oferindu-ne, fie cea mai scurtă, fie cea mai lungă zi a anului, în funcție de emisfera lumii în care trăim.

Este, de asemenea, începutul oficial al verii sau al iernii și în astrologia tropicală, este începutul Sezonului Racului.“

„Solstițiul a fost, mult timp, considerat un moment magic.

În timpul Solstițiului, se spune că vălul dintre lumi este subţiat și conectarea cu spiritele naturii şi cu energiile vindecătoare ale Planetei este mult mai facilă.

Este, de asemenea, un moment în care putem simţi conexiunea noastră intrinsecă cu Mama Pământ şi cu toate fiinţele care locuiesc pe această Planetă.

Conform cercetărilor geo-biologului Rory Duff, ziua dinaintea Solstiţiului este, de asemenea, un moment în care Grila energetică a Planetei sau Liniile Ley ale Pământului se aliniază exact la aceeaşi frecvenţă, creând valuri de armonie, pace şi vindecare pe întreaga Planetă.

Aceste frecvenţe armonioase persistă câteva zile, ajutându-ne să accesăm dimensiuni superioare şi o conştiinţă superioară.

O modalitate uşoară de a profita de această energie este de a petrece timpul în natură.“

 


În acest moment este cazul să subliniez această foarte interesantă remarcă a lui Tanaaz legată de cercetările acestui geo-biolog Duff ce a remarcat cum Liniile planetare Ley se „aliniază la aceeaşi frecvenţă, creând valuri de Armonie, Pace şi Vindecare pe întreaga Planetă“ şi cum „aceste Frecvenţe armonioase persistă câteva zile“...

...Ceea ce susţine, într-un mod foarte clar şi iată, chiar „ştiinţific“, informările pe care le transmit cu entuziasm la fiecare astfel de Moment, legate de Sărbătorile ce au loc la fiecare Solstiţiu şi Echinocţiu, acolo, în Lumea subterană, în zona numită REŢEAUA AGARTHA, unde nivelul de conştiinţă şi de vieţuire este, încă, cu totul altul (mult mai înalt) decât cel de la Suprafaţa Planetei (detalii le puteţi afla din informările de la finalul poVestirii din 17 iunie 2015).

De aceea, recomandarea personală pentru această zi este ca fiecare dintre noi să ne oprim măcar „o clipă“ din fugăreala zilnică şi să ne îndreptăm privirea către Soarele care, la fel, „stă“ şi el... ca, prin acest veritabil Salut al Soarelui să ne onorăm Soarele Interior ce abia aşteaptă să ne „umple“ celulele corpului fizic cu Lumina sa Nemuritoare...

...Măcar pentru „un moment“, dedicat acestui Moment !

 

În Pace şi profundă Relaxare,

 

MarYan


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu