duminică, 19 iunie 2022

MarYan : CuVântul (PoVestea) Zilei : 152 pentru 19 iunie 2022 – LIBELULA şi ENERGIA ASCENSIUNII.


MarYan

 CuVântul (PoVestea) Zilei : 152

pentru

19 iunie 2022


 LIBELULA

şi

ENERGIA ASCENSIUNII

 


 

Iată astăzi, duminică, o altă poVeste de weekend, una care sună chiar foarte alegoric, venită printr-o sursă iarăşi „interesantă“...

...Adică de la unul dintre „Maeştrii celor 7 Raze“, respectiv KUTHUMI, cel care în Ierarhia Teozofică a Maeştrilor Luminii ar fi coordonatorul celei de A Doua Raze, cea a Înţelepciunii...

...Şi care, într-un material ceva mai inedit, numit chiar aşa, „Ascensiunea Libelulei“, ne prezintă o altă perspectivă a Ascensiunii, corelând-o şi asociind-o cu mişcarea LIBELULEI ! :

„Eu sunt Maestrul Kuthumi... şi doresc să vă aduc o energie şi o transformare care are loc şi se mişcă prin planurile interioare şi se integrează şi cu Pământul.

Această Energie de Transformare şi Ascensiune este extrem de importantă în această etapă a ascensiunii și noi am numit-o Ascensiunea Libelulei pentru că această energie este născută din Creator şi conţine energia şi esenţa Sufletului şi Spiritului Libelulei. Ea pare să reprezinte sau este aliniată cu energia libelulei în cele mai pure şi divine vibraţii ale sale.“

„Puteți chema în meditație libelula cea mai aliniată cu fiinţa voastră şi cu Transformarea care aşteaptă să aibă loc pentru voi şi Ascensiunea voastră.

Este un mod în care mintea voastră îmbrăţişează energia sau voi chemaţi această energie spre voi şi o întrupaţi. Totodată vă asistă şi vă invită să vă aliniaţi cu vibraţia energiei care acum vă serveşte cel mai mult în viaţa şi Ascensiunea voastră.

Nu este neapărat să fie sute sau mii de libelule. Ele sunt reprezentantele energiei care vine acum de la Creator.“

„Libelulele sunt foarte active. Ele trec de la un lucru la altul.

S-ar putea să vă treziți că faceți asta ca o accelerare care să vă ducă la Punctul de Ascensiune necesar în acest moment. Veți recunoaște că energia promovează activitatea, s-ar putea să simţiţi că este nevoie de acţiune fizică, emoţională sau mentală şi de creaţie.

S-ar putea să simțiți că este nevoie de flexibilitate şi să vă deschideţi mintea unor idei noi sau să încercaţi un lucru şi apoi să încercaţi ceva complet diferit.

Când sunteți flexibili nu sunteţi rigizi în împământarea voastră, nu sunteţi rigizi în gândirea voastră, în ideile sau perspectivele voastre.

Vă dați voie să vă mişcaţi cu energiile, să vă mișcați cu realitatea și cu ideile voastre, până când ajungeţi într-un loc potrivit în care vă simțiți fericiţi, mulţumiţi şi aliniaţi.

S-ar putea să vă dați seama că această flexibilitate aduce o schimbare în perspectiva voastră cu privire la voi înșivă, Realitatea voastră, Creator, cei din jurul vostru.“

 



Energia Ascensiunii Libelulei apare pentru că mulţi oameni se simt blocaţi.

Planul Ascensiunii Noului Pământ se descarcă pentru crearea Noului Pământ, Noua Realitate pentru toți. Au fost multe Energii ale Ascensiunii care v-au susţinut în crearea viselor, dorinţelor voastre şi a scopului sufletului vostru în această Realitate, creând în același timp transformare pentru voi înşivă și cei din jurul vostru.

Cu toate acestea, în actuala Etapă a Ascensiunii s-ar putea să vă simţiţi blocaţi, s-ar putea să vă simțiți ca și cum totul este împotriva voastră împingându-vă în alte direcții sau că visele voastre sunt mai îndepărtate decât au fost vreodată. Acesta este motivul pentru care apare energia libelulei, este nevoie de flexibilitate ca voi să gândiți diferit și este nevoie ca voi «săriţi» între vibraţii.

Este foarte uşor să accesezi o vibraţie, o frecvenţă a Ascensiunii, o Dimensiune şi să te simţi confortabil cu ea, să stai în ea. Uneori este nevoie să vă schimbaţi alinierea cu alte dimensiuni, iar acest lucru este necesar acum.

Pe măsură ce schimbaţi vibraţia cu care sunteţi aliniaţi, pe care o absorbiți și care vă influențează ființa, vă daţi voie să vă treziţi. Este ca și cum schimbarea vibraţiei le dă voie energiilor blocate să se mişte să fie eliberate, iar voi începeţi să lăsaţi o nouă Lumină, o nouă Inspiraţie şi Iluminare în ființa voastră, câştigând astfel Claritate şi Înţelegere în legătură cu următorul vostru pas.“

 


Cum spuneam, fiind duminică, poate că este cât se poate de util un asemenea mesaj de reamintire a Zborului nostru pentru Ascensiunea Personală şi Planetară asta pentru atunci când mai avem dubii şi întrebări despre Scopul şi mai ales Sensul Prezenţei noastre pe Aici (pe această Planetă) şi a întregii noastre tevaturi şi alergături...

...Ei bine, acest Scop şi Sens pare a avea o legătură colaterală cu ASCENSIUNEA PLANETARĂ aflată în prezent în curs de manifestare, însă primordial pare să aibă conexiune cu Procesul de ASCENSIUNE PERSONALĂ în Conştiinţă, adică de creştere a propriului Nivel de Conştiinţă (evidenţiat de Kuthumi prin „zborul între dimensiuni“, către „alte vibraţii“ de noi frecvenţe, mai înalte).

Da, iar şi iar îmi fac „datoria“ de a ne re-aminti acest lucru, poate pentru o amprentare cât mai profundă a acestei Realităţi, ca, atunci când ar putea să re-apară dubii (în minte), această Conştientizare să poată răspunde rapid şi decisiv acestor gânduri nebuloase pentru o cât mai mare claritate a Sensului şi mai înaltă „calitate a Vieţii“.

 


De aceea nu ne rămâne decât să respirăm adânc, cât mai adânc, inspirând şi integrând această Realitate, cea care reuşeşte să estompeze toate celelalte „strigături“ ale zilei/zilelor agitate, „aruncându-le“ în fundalul Scenei primordiale unde Eroul Principal suntem Noi, fiecare.

Aşadar, Respiraţi (cât mai adânc) şi integraţi... în Bucurie şi relaxare !

 

MarYan


 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu